Vergaderingen

De gemeenteraad en de raadscommissies vergaderen 8 tot 10 keer per jaar in de raadszaal van het gemeentehuis. Zij buigen zich tijdens de vergaderingen over verschillende onderwerpen die de gemeente aangaan, bijvoorbeeld over belangrijke thema’s zoals jeugdzorg of bestemmingsplannen.

De vergaderingen zijn openbaar en inwoners en andere betrokkenen zijn van harte welkom om aanwezig te zijn. Minimaal 1 week voor de vergadering wordt de agenda met de onderwerpen en stukken op de website geplaatst.

Vergaderschema 2019 raadscommissies en raad
Agendacommissie (openbaar) aanvang 19:30 Ruimte Het Ven Bestuur en Strategie (openbaar) aanvang 19:30 Ruimte Raadzaal Maatschappelijke Zaken (openbaar) aanvang 19:30 Ruimte Raadzaal Ruimtelijke Zaken (openbaar) aanvang 19:30 Ruimte Raadzaal Gemeenteraad (openbaar) aanvang 19:30 Ruimte Raadzaal
24 september 7 oktober 8 oktober 9 oktober 31 oktober
7 november
12 november 25 november 26 november 27 november 12 december

Bekijk de raadsvergadering

Via onderstaande link kunt u een raadsvergadering live volgen of op een later tijdstip  terugkijken. Wilt u weten wat er over een agendapunt is gezegd, dan kunt u dat door een specifieke zoekopdracht terugvinden. Naast zoeken op agendapunt, kunt u ook zoeken op spreker of politieke partij. De documenten die bij de agendapunten horen, worden gekoppeld aan het agendapunt en kunnen tijdens het kijken/luisteren eenvoudig worden geopend.

Bekijk de meest recente uitzending of zoek een oude raadsvergadering op.