Coronavirus

De gemeente volgt de richtlijnen van het RIVM en de Veiligheidsregio bij de aanpak van het coronavirus. De situatie en de afgekondigde maatregelen veranderen steeds. Lees de laatste updates over het coronavirus.

Vergaderingen

De gemeenteraad en de raadscommissies vergaderen 8 tot 10 keer per jaar in de raadszaal van het gemeentehuis. Zij buigen zich tijdens de vergaderingen over verschillende onderwerpen die de gemeente aangaan, bijvoorbeeld over belangrijke thema’s zoals jeugdzorg of bestemmingsplannen.

Raads- en commissievergadering digitaal vanwege coronacrisis

De raads- en commissievergaderingen zijn openbaar, maar worden vanwege de coronacrisis digitaal gehouden. Een vergadering bijwonen is dus niet mogelijk. U kunt de vergaderingen wel live volgen via de website of achteraf terugkijken.

Vergaderschema 2020 raadscommissies en raad
Agendacommissie (openbaar) aanvang 19:30 Ruimte Het Ven Bestuur en Strategie (openbaar) aanvang 19:30 Ruimte Raadzaal Maatschappelijke Zaken (openbaar) aanvang 19:30 Ruimte Raadzaal Ruimtelijke Zaken (openbaar) aanvang 19:30 Ruimte Raadzaal Gemeenteraad (openbaar) aanvang 19:30 Ruimte Raadzaal
26 mei 8 juni
commissie vergadert digitaal
9 juni
commissie vergadert digitaal
10 juni
commissie vergadert digitaal
25 juni
gemeenteraad vergadert digitaal
25 augustus 7 september 8 september 9 september 24 september

Raads- en commissievergaderingen live volgen of terugkijken

Via onderstaande link kunt u een vergadering live volgen of op een later tijdstip terugkijken. Wilt u weten wat er over een agendapunt is gezegd, dan kunt u dat door een specifieke zoekopdracht terugvinden. De documenten die bij de agendapunten horen, worden gekoppeld aan het agendapunt en kunnen tijdens het kijken/luisteren eenvoudig worden geopend.

Bekijk de meest recente uitzending of zoek een oude raads- of commissievergadering op.

Ondertiteling

Bij wijze van proef worden de raadsvergaderingen ondertiteld. U kunt de ondertiteling aan- en uitzetten met de 'cc-knop' linksonder in de video. Na de zomer volgt een evaluatie.