Vergaderingen

De gemeenteraad en de raadscommissies vergaderen 8 tot 10 keer per jaar in de raadszaal van het gemeentehuis. Zij buigen zich tijdens de vergaderingen over verschillende onderwerpen die de gemeente aangaan, bijvoorbeeld over belangrijke thema’s zoals jeugdzorg of bestemmingsplannen.

Raads- en commissievergadering digitaal vanwege coronacrisis

De raads- en commissievergaderingen zijn openbaar, maar worden vanwege de coronacrisis digitaal gehouden. Een vergadering bijwonen is dus niet mogelijk. U kunt de vergaderingen wel live volgen of op een later tijdstip terugkijken. Wilt u weten wat er over een agendapunt is gezegd, dan kunt u dat door een specifieke zoekopdracht terugvinden. De documenten die bij de agendapunten horen, worden gekoppeld aan het agendapunt en kunnen tijdens het kijken/luisteren eenvoudig worden geopend.

Ondertiteling

Bij wijze van proef worden de raadsvergaderingen ondertiteld. U kunt de ondertiteling aan- en uitzetten met de 'cc-knop' linksonder in de video. Na de zomer volgt een evaluatie.

Vergaderschema

Vergaderschema 2020 raadscommissies en raad
Agendacommissie (openbaar) aanvang 19:30 Ruimte Het Ven Bestuur en Strategie (openbaar) aanvang 19:30 Ruimte Raadzaal Maatschappelijke Zaken (openbaar) aanvang 19:30 Ruimte Raadzaal Ruimtelijke Zaken (openbaar) aanvang 19:30 Ruimte Raadzaal Gemeenteraad (openbaar) aanvang 19:30 Ruimte Raadzaal
25 augustus 7 september 8 september 9 september

24 september

29 september 12 oktober 13 oktober 14 oktober 29 oktober
5 november
10 november 23 november 24 november 25 november 10 december