Uw belastingaanslag

U ontving uw belastingaanslag van de BSOB. De Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB) voert vanaf 1 januari 2018 de belastingen uit voor onze gemeente. De belastingaanslagen van het waterschap Aa en Maas en van de gemeente Bernheze komen nu zoveel mogelijk op één aanslagbiljet. Doordat beide belastingen nu samen op één aanslagbiljet staan, is het bedrag hoger. U kunt het bedrag nu ook in 10 termijnen via automatische incasso betalen.

BSOB heeft na de aanslag aan alle inwoners een brief (PDF, 62.0 kB) gestuurd met aanvullende informatie over de tarieven voor onroerende zaakbelasting en rioolheffing in de gemeente Bernheze.

Bellen of binnenlopen

Heeft u een vraag over uw aanslagbiljet, WOZ-waarde of iets anders waar de BSOB u mee kan helpen?

  • Bel dan met de BSOB via 088-551 00 00. De BSOB is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur en extra bereikbaar op  maandag 26 februari tot en met donderdag 1 maart, van 8.00 tot 20.00 uur.
  • Kom langs bij de inloopavond op 14 maart, van 16.00 tot 19.00 uur in het gemeentehuis in Heesch. U hoeft zich niet aan te melden. Er zijn dan deskundigen van de BSOB aanwezig om vragen te beantwoorden. Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen.