Fotoactie omgevingsvisie

Zet uw mooiste of bijzondere plek in Bernheze op de kaart

Wat maakt dat u in Bernheze fijn kunt wonen en leven? Maak er een foto van en stuur deze voor 17 mei naar omgevingsvisie@bernheze.org. Vermeld waar de foto genomen is en geef een korte toelichting waarom deze plek voor u bijzonder is.

De foto mag van een mooi landschap of gebouw zijn, maar u kunt ook denken aan leuke plekken om te fietsen, te wandelen, te sporten, te spelen, te werken, te leren, etcetera. Verras ons!

Wat doen we met de foto’s?

De leukste foto’s plaatsen we op een speciale pagina in De Mooi Bernheze Krant en gebruiken we in publicaties over de omgevingsvisie van Bernheze.

Waarom deze fotoactie?

Met uw foto’s krijgen wij in beeld wat onze inwoners belangrijk vinden in hun leefomgeving. Deze informatie is belangrijk voor het opstellen van een omgevingsvisie voor Berheze. In de omgevingsvisie komt te staan hoe de leefomgeving van Bernheze er in 2040 uit zal zien.
Met uw foto helpt u mee om Bernheze in de toekomst nog mooier te maken. Dus doe mee, denk vooruit!

Spelregels

  • U bent zelf de maker van de foto en de foto is gemaakt in de gemeente Bernheze.
  • Met het insturen geeft u toestemming aan de gemeente Bernheze om de foto zonder naamsvermelding te mogen gebruiken in publicaties van de gemeente over de omgevingsvisie. De gemeente Bernheze is daarvoor geen vergoeding verschuldigd aan de maker van de foto.
  • Is er op de foto iemand herkenbaar in beeld? Dan is het belangrijk dat u van die persoon (of personen) toestemming hebt gekregen voor publicatie.