Herinrichting centrum Heesch

In april 2018 startten we met de volgende fase van het plan voor de herinrichting van het centrum van Heesch. Het gaat daarbij om het gedeelte van ’t Dorp tussen de Pastoor Scheepensstraat en rotonde ’t Kruispunt. Inmiddels zijn de werkzaamheden aan de wegverhardingen klaar en is de weg weer open voor het verkeer. In september en oktober voeren we nog kleine afrondende werkzaamheden uit, maar daar hoeven we de weg niet meer voor af te sluiten. Ook moeten we het plantsoen nog aanleggen en bomen planten.

Plantsoen en bomen

In november en december leggen we het plantsoen aan en planten we de bomen. Dan worden er ook extra bomen geplant op het centrumplein (het plein bij de fontein). Op dit plein komen ook plantenbakken met zitbankjes. Die plaatsen we in september. De plantenbakken zijn verplaatsbaar zodat ze bij evenementen aan de kant gezet kunnen worden. Hierdoor wordt het plein groener, zoals te zien is op Impressie plein oostzijde (PDF, 1.5 MB) en Impressie plein westzijde (PDF, 1.2 MB).

Contactgegevens

De contactpersonen bij de gemeente zijn Mark van der Leest, projectleider en Jos Arts, toezichthouder, telefoon 14 0412,  gemeente@bernheze.org.