Bouwkavels Eggerlaan Vorstenbosch

De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan ‘Eggerlaan’ vastgesteld. Aanleiding voor dit bestemmingsplan is de gewenste herontwikkeling van grond aan de Eggerlaan in het dorp Vorstenbosch. De gymzaal en een bungalow (Eggerlaan 4) worden gesloopt. Er wordt een nieuwe gymzaal gebouwd er er komen woningen. Deze woningen worden in collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) uitgevoerd.

In het CPO-project gaat het om 7 kavels; 2 blokken van elk 2 woningen (grenzend met de achterkant aan de percelen van de Schoolstraat), 1 blok van 3 aaneengesloten woningen (grenzend met de achterkant aan het schoolterrein). De deelnemers aan een CPO-project bouwen hun woning in eigen beheer met inbreng van alle deelnemers. De woningen zijn inmiddels ontworpen en er is al een bouwvergunning aangevraagd. In overleg met de architect kan de koper de tussenwoning nog wel, hetzij beperkt, indelen naar eigen behoefte.
In de woning zijn alle voorzieningen op de begane grond, zoals een slaapkamer en een badkamer. Daarnaast kunnen op de bovenverdieping nog een tweede badkamer en twee ruime slaapkamers worden gemaakt. Deze tussenwoning heeft ook een ingang achterom.

Start verkoop/bouw woningen

We verwachten dat de bouw van de woningen in het 4de kwartaal 2019 kan starten, zodra de grond beschikbaar is voor woningbouw. Dat is afhankelijk van de bouw van de nieuwe gymzaal (uitbreiding De Stuik) en de sloop van de oude gymzaal.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het project en/of de beschikbare kavel in het project Eggerlaan in Vorstenbosch? Neem dan contact op met de de secretaris van de stichting CPO Eggerlaan Vorstenbosch, e-mail barteninevankessel@gmail.com, telefoon 0413-36 70 53.