Bouwkavels De Erven fase 2

De gemeente verkoopt 16 bouwkavels. 9 Kavels liggen aan de Zoggelsestraat, 5 kavels aan Van Grunsven-erf, 1 kavel aan Vos-erf en 1 kavel aan Van de Wetering-erf.

Informatie plan

Op de grens van de bebouwde kom en buitengebied aan de westkant van Heesch wordt woongebied De Erven gerealiseerd. In totaal komen er 408 woningen verdeeld over 3 fases.

In deze tweede fase, genaamd Boserf, komen ongeveer 138 woningen in verschillende typen en prijsklassen, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.
De nieuwe wijk wordt duurzaam geen van de woningen krijgt een gasaansluiting. Er is veel aandacht voor groen en verkeersveiligheid. De wijk krijgt een nostalgische uitstraling.

Meer informatie over het plan

Kavel informatie

Alle kavels zijn voor de bouw van een vrijstaande woning. De prijs varieert van € 417,45 tot 453,75 per m2 inclusief BTW en exclusief kosten koper.

Op de verkoop zijn de verkoopvoorwaarden van de gemeente (PDF, 945.0 kB) en het toewijzingsprocedure voor de uitgifte van bouwkavels in de gemeente Bernheze (PDF, 43.9 kB) van toepassing.

Meer informatie