Bouwkavels De Erven Heesch

In het plan De Erven komen in totaal 51 bouwkavels beschikbaar in de komende 10 jaar. De inschrijftermijn voor de eerste 14 kavels is inmiddels verstreken. Er is veel belangstelling voor de kavels. Daarom vindt loting plaats. We gaan vervolgens met de lotinglijst aan de slag. Het kan enkele maanden duren voordat alle kavels in optie of verkocht zijn. Mocht u alsnog interesse hebben in een van de bouwkavels, dan kunt u bellen met Ralda Rahmani of Jacqueline van Gaal van de gemeente. We plaatsen u dan op een wachtlijst.

Optie

Als u een optie wilt nemen op een kavel betaalt u daarvoor € 300,-. De optie is 3 maanden geldig. Als u de kavel koopt, brengen we het bedrag in mindering op de koopprijs. Als u binnen 1 maand na inschrijving besluit van de kavel af te zien, krijgt u een bedrag van € 200,- terug. Als u dat na 1 maand, maar voor 2 maanden na inschrijving doet, krijgt u € 100,- terug.

Als u uitgenodigd wordt voor een optiegesprek beslist u tijdens het gesprek of u een optie neemt. Als u daarvoor kiest, betaalt u direct € 300,-. U kunt dat bedrag alleen pinnen.

Meer informatie over het bouwplan De Erven in Heesch
Bekijk de verkoopvoorwaarden (PDF, 69.0 kB)
Lotingsprocedure (PDF, 43.9 kB)

Uitgebreide informatie over de bouwkavels

Klik op een van de volgende bouwkavels voor de prijs, oppervlakte of bouwvoorschriften.