Bouwkavels Zwarte Molen fase 2

In het plan Zwarte Molen fase 2 verkoopt de gemeente in totaal 11 bouwkavels. 1 Bouwkavel is verkocht met voorkeursrecht. U kunt zich tot 31 maart 2019 inschrijven voor de overige 10 kavels. Aansluitend aan de inschrijftermijn vindt een loting plaats om de volgorde van de optiegesprekken te bepalen.

Optie

Als u een optie wilt nemen op een kavel betaalt u daarvoor € 300,-. De optie is 3 maanden geldig. Als u de kavel koopt, brengen we het bedrag in mindering op de koopprijs. Als u binnen 1 maand na inschrijving besluit van de kavel af te zien, krijgt u een bedrag van € 200,- terug. Als u dat na 1 maand, maar voor 2 maanden na inschrijving doet, krijgt u € 100,- terug. Als u uitgenodigd wordt voor een optiegesprek beslist u tijdens het gesprek of u een optie neemt. Als u daarvoor kiest, betaalt u direct € 300,-. U kunt dat bedrag alleen pinnen (niet met creditcard).

Kaveloverzicht Zwarte Molen (JPG, 5.6 MB)
Meer informatie over het bouwplan Zwarte Molen in Nistelrode
Bekijk de verkoopvoorwaarden (PDF, 69.0 kB)
Lotingsprocedure (PDF, 43.9 kB)

Inschrijven

Voor deze bouwkavel kunt u zich inschrijven tot en met 31 maart 2019. Iedereen vanaf 18 jaar kan zich inschrijven.

Inschrijven bouwkavel Zwarte Molen fase 2 Nistelrode

Loting

U schrijft zich 1 keer in. Dan doet u mee met de loting. De loting bepaalt de volgorde van de optiegesprekken. Degene die als eerste geloot wordt, mag als eerste een bouwkavel kiezen en daar een optie op nemen. Dan gaan we verder met nummer 2, enzovoorts.

We houden de loting op 1 april 2019 om 19.00 in Cultureel Centrum Nesterlé, Parklaan 2 in Nistelrode. U bent van harte welkom.

Uitgebreide informatie over de bouwkavels

De kavels zijn geschikt voor de bouw van een vrijstaande woning. Prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief kosten koper.

Klik op een van de volgende bouwkavels voor de prijs, oppervlakte of bouwvoorschriften