Bouwkavels Zwarte Molen fase 2

In het plan Zwarte Molen fase 2 verkoopt de gemeente in totaal 11 bouwkavels. 1 Bouwkavel is verkocht met voorkeursrecht. U kunt zich niet meer inschrijven voor de kavels. Er heeft loting plaatsgevonden. We gaan vervolgens met de lotinglijst aan de slag. Het kan enkele maanden duren voordat alle kavels in optie of verkocht zijn. Mocht u alsnog interesse hebben in een van de bouwkavels, dan kunt u bellen met Ralda Rahmani of Jacqueline van Gaal van de gemeente. We plaatsen u dan op een wachtlijst.

Optie

Als u een optie wilt nemen op een kavel betaalt u daarvoor € 300,-. De optie is 3 maanden geldig. Als u de kavel koopt, brengen we het bedrag in mindering op de koopprijs. Als u binnen 1 maand na inschrijving besluit van de kavel af te zien, krijgt u een bedrag van € 200,- terug. Als u dat na 1 maand, maar voor 2 maanden na inschrijving doet, krijgt u € 100,- terug. Als u uitgenodigd wordt voor een optiegesprek beslist u tijdens het gesprek of u een optie neemt. Als u daarvoor kiest, betaalt u direct € 300,-. U kunt dat bedrag alleen pinnen (niet met creditcard).

Kaveloverzicht Zwarte Molen (JPG, 5.6 MB)
Meer informatie over het bouwplan Zwarte Molen in Nistelrode
Bekijk de verkoopvoorwaarden (PDF, 69.0 kB)
Lotingsprocedure (PDF, 43.9 kB)

Inschrijven

U kunt zich niet meer inschrijven voor de bouwkavels.

Loting

U schrijft zich 1 keer in. Dan doet u mee met de loting. De loting bepaalt de volgorde van de optiegesprekken. Degene die als eerste geloot wordt, mag als eerste een bouwkavel kiezen en daar een optie op nemen. Dan gaan we verder met nummer 2, enzovoorts.

We houden de loting op 1 april 2019 om 19.00 in Cultureel Centrum Nesterlé, Parklaan 2 in Nistelrode. U bent van harte welkom.

Uitgebreide informatie over de bouwkavels

De kavels zijn geschikt voor de bouw van een vrijstaande woning. Prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief kosten koper.

Klik op een van de volgende bouwkavels voor de prijs, oppervlakte of bouwvoorschriften