Bernheze onderzoekt ervaringen met jeugdhulp

Woensdag 31 mei 2017

De gemeente Bernheze houdt een onderzoek naar de ervaringen met jeugdhulp. De gemeente is verantwoordelijk voor de jeugdhulp en is daarom erg benieuwd naar de mening van haar inwoners. We gebruiken de resultaten van het onderzoek om de jeugdhulp te verbeteren. 

Vragenlijst

Eind mei zijn brieven met een vragenlijst verstuurd aan alle inwoners die via het Basisteam jeugd en gezin Bernheze jeugdhulp hebben (gehad). Het gaat om ouders/verzorgers van kinderen met jeugdhulp en jongeren ouder dan 12 jaar, die zelf jeugdhulp krijgen. We hopen dat u de vragenlijst invult, zodat we een goed beeld krijgen van uw mening en de hulpverlening kunnen verbeteren.
De resultaten zijn anoniem en we behandelen de antwoorden vertrouwelijk. Eind 2017 kunt u de uitkomst van het onderzoek vinden op de website van de gemeente.

Meer nieuws