Sjors Sportief & Sjors Creatief; meld uw activiteit aan voor het Sjorsboekje

Dinsdag 13 juni 2017

Sjors Sportief & Sjors Creatief lieten dit schooljaar maar liefst 1.500 basisschoolkinderen kennismaken met diverse sportieve en culturele activiteiten in onze gemeente. Sjors wordt elk jaar weer populairder onder de basisschooljeugd. De gemeente Bernheze wil dit natuurlijk graag doorzetten. Kinderen kunnen hiermee namelijk op een laagdrempelige manier kennis maken met naschoolse activiteiten in de gemeente. Alle aanbieders kunnen hun activiteit promoten in het kleurrijke Sjorsboekje. Kinderen kunnen zich vervolgens digitaal voor de activiteiten inschrijven.

Meld uw kennismakingsactiviteit aan op www.sportstimulering.nl.

Bewezen formule

Sjors Sportief & Sjors Creatief is inmiddels in ruim 60 gemeenten een bewezen formule en bestaat uit een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem voor kinderen en verenigingen/aanbieders. Om nog beter in te spelen op de beleving van het kind, is er een ‘mascotte’ gekoppeld aan de kennismakingsactiviteiten: Sjors!
Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen in het nieuwe schooljaar het Sjorsboekje en mogen één (of meerdere) cursussen uitkiezen. Zij volgen dan enkele naschoolse introductielessen bij (sport)verenigingen.

Meer informatie

Bent u geen vereniging, maar wilt u toch graag een activiteit voor deze doelgroep aanbieden, dan kan dat natuurlijk. U kunt daarvoor contact opnemen met info@sjorssportief.nl.

Meer nieuws