Sjors Sportief en Sjors Creatief weer van start

Woensdag 30 augustus 2017

Alle basisschoolkinderen uit de gemeente Bernheze ontvangen op 1 september weer het Sjorsboekje. Deze gids staat vol sportieve en creatieve activiteiten die leerlingen kennis laten maken met sport en cultuur in de gemeente. Vorig schooljaar schreven er maar liefst 1.500 kinderen in. Vanaf 6 september kunnen zij zich inschrijven via www.sjorssportief.nl.

Voldoende keus voor sportievelingen en crea-bea’s

Kinderen maken kennis met meer dan 80 activiteiten. Bijvoorbeeld atletiek, badminton, dansen, free-running, laser-gamen, tafeltennis, scouting en tennis. Ook aan de creatieve leerlingen is gedacht: muziek maken, tekenen en schilderen, koken, beeldhouwen, astrologie en knutselen. Kinderen mogen zich voor zoveel activiteiten inschrijven als zij zelf willen. Inschrijven en meedoen kan het hele jaar door.

Bewezen formule

Kinderen laagdrempelig verbinden aan sport en cultuur is een van de speerpunten van het gemeentelijke sportbeleid. Sjors Sportief & Sjors Creatief zijn instrumenten die de gemeente Bernheze hiervoor inzet. Deze formule heeft zich inmiddels in meer dan 70 gemeenten bewezen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie alvast een kijkje op www.sjorssportief.nl of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl.

Meer nieuws