Torenstraat Heeswijk-Dinther 4 september t/m 22 oktober afgesloten voor wegwerkzaamheden

Vrijdag 1 september 2017

Torenstraat Heeswijk-Dinther 4 september t/m 22 oktober afgesloten voor wegwerkzaamheden

De gemeente Bernheze is op 21 augustus 2017 gestart met groot onderhoud aan Torenstraat in Heeswijk-Dinther. Het gaat over het gedeelte Torenstraat tussen Raadhuisplein en Steen- en Stokstraat.

Wat gaan we doen?

In samenwerking met Brabant Water en Enexis worden water- en gasleidingen vervangen. We leggen een nieuw regenwaterriool aan en we legen nieuwe stenen neer.

Wanneer voeren we de werkzaamheden uit?

Op 21 augustus 2017 startten we met het wegvak tussen Raadhuisplein en Heilige Stokstraat. We verwachten dat de werkzaamheden aan dit vak op 14 oktober 2017 klaar zijn.
Op 25 september 2017 starten we met het wegvak Heilige Stokstraat - Steen- en Stokstraat. We verwachten deze werkzaamheden op 22 oktober 2017 af te ronden, zodat de hele straat weer open kan voor het verkeer.

Afsluiting

De Torenstraat wordt van 4 september tot en met 22 oktober 2017 afgesloten voor het verkeer. De aanliggende woningen blijven bereikbaar, maar we kunnen de bereikbaarheid met een voertuig niet altijd waarborgen. Wij vragen hiervoor uw begrip.
Het doorgaande verkeer op de Torenstraat wordt omgeleid (PDF, 1.5 MB).

Weersomstandigheden kunnen leiden tot wijzigingen in de plannen. Met eventuele vragen kunt u contact opnemen met Bert Ceelen of Kevin Groen, telefoon 14 0412.

Meer nieuws