Petra van Teeffelen Beste Bernhezer 2017

Vrijdag 8 september 2017

Donderdag 7 september 2017 is mevrouw P. (Petra) van Teeffelen uit Heesch benoemd tot Beste Bernhezer 2017. Deze onderscheiding kreeg ze als blijk van waardering voor haar bijzondere inzet als voorzitter van de organisatie van Samenloop voor Hoop Heesch.

Samenloop voor Hoop Heesch is zo'n groot evenement geworden dat het Heesch, maar ook Bernheze, op een bijzonder positieve manier op de kaart heeft gezet. Dit is te danken aan de tomeloze inzet van Petra, die honderden vrijwilligers wist te inspireren en  ervoor zorgde dat alles perfect geregeld was.

Petra was kartrekker, steunpilaar, vraagbaak, creatieveling en aanjager van dit grote evenement. Zij heeft op een indrukwekkende manier een ongekend aantal mensen in beweging gezet en daarmee de hoogste opbrengst ooit gegenereerd voor het KWF Kankerbestrijding.

Meer nieuws