De Energieweverij, inspiratiebijeenkomst 10 oktober 2017

Woensdag 13 september 2017

Op dinsdag 10 oktober 2017 organiseren we om 17.30 uur in de aula van Gymnasium Bernrode voor een inspiratiebijeenkomst over duurzaamheid. Na de succesvolle bijeenkomst van vorig jaar gaan we ook dit jaar weer verder met het bedenken van duurzame ideeën. En net zoals vorig jaar worden dan in de loop van het komende jaar ten minste vier ideeën ook werkelijk gerealiseerd. Samen maken we van de gemeente Bernheze een echte duurzame samenleving. De gemeente Bernheze organiseert de avond in samenwerking met BECO (Bernhezer Energie Coöperatie).

Programma

17.30 uur: Inloop met broodjes en soep
18.00 uur: Start bijeenkomst door wethouder Rien Wijdeven en BECO-voorzitter Peer Verkuijlen. ‘Energieleverancier’ Tom Vaessen zet iedereen vervolgens op een inspirerende manier aan het werk.
21.30 uur: Afsluiting met hapje en drankje

Aanmelden

Er is op de avond ruimte voor 100 deelnemers. Meldt u vóór 8 oktober aan via www.energieweverij.eventbrite.nl.

Contactpersoon

Met vragen kunt u contact opnemen met Christianne Derikx, contactpersoon namens de gemeente en BECO, telefoon 14 0412 of c.derikx@bernheze.org.

Samen plannen weven voor een energieneutraal Bernheze

Droomt u ook wel eens over uw toekomst? Wonen in een rustig en mooi groen Bernheze. Er rijden alleen maar stille en elektrische auto’s. Geen uitlaatgassen meer. Overal zonnepanelen voor de eigen energiebehoefte en het opladen van de auto. We hebben een zonneboiler voor het douchewater, koken allemaal elektrisch en hebben vloerverwarming.
Een duurzamere wereld voor ons én voor onze kinderen. Dat is waar de duurzaamheidsambitie van de gemeente Bernheze over gaat.

Meer nieuws