Sjors Sportief & Sjors Creatief breken alle records

Woensdag 27 september 2017

Vanaf de kick-off op 6 september was het een drukte van belang op www.sjorssportief.nl. Na één dag stond de teller al op ruim 500 inschrijvingen voor de kennismakingsactiviteiten. Inschrijven is nog het hele schooljaar mogelijk.

Nieuwe cursussen

Houd de website www.sjorssportief.nl in de gaten, want verenigingen bieden in verband met het grote succes nieuwe cursussen aan. Activiteiten die al vol zitten hebben vaak een wachtlijst. Bij voldoende animo mogen de kinderen die op de wachtlijst staan ook gewoon nog gaan ‘proeven’ aan de activiteit van hun eerste keus.

Inschrijven en meer informatie

Inschrijven kan het hele schooljaar nog. Meer informatie vindt u op www.sjorssportief.nl. U kunt ook mailen naar info@sjorssportief.nl

Meer nieuws