Gratis cursus Politiek Actief

Woensdag 18 oktober 2017

Vraagt u zich soms af hoe de beslissingen worden genomen in de gemeenteraad? Denkt u wel eens dat u dat beter zou kunnen? Of wilt u iets voor elkaar krijgen bij de gemeente, maar weet u niet hoe? Volg dan de gratis cursus Politiek Actief op maandag 13 en 20 november (19.30 uur) in het gemeentehuis in Heesch.

Aanmelden kan tot 1 november 2017 via griffie@bernheze.org.

Programma

U maakt op een informele manier kennis met de gemeentepolitiek en u krijgt een kijkje in het huishoudboekje van de gemeente. Maar u hoort ook hoe besluiten genomen worden en hoe u daar invloed op uit kunt oefenen.
In de cursus wordt theorie met praktische opdrachten afgewisseld en u krijgt volop de gelegenheid om vragen te stellen. Tot slot kunt u speeddaten met enkele raadsleden. Zij kunnen u dan vertellen hoe zij het raadswerk ervaren en waar zij voor staan.
Wie weet bent u hierna wel zó geïnspireerd geraakt dat u zich in 2018 kandidaat stelt als commissielid of raadslid!

Meer informatie en aanmelden

ProDemos - Huis voor democratie organiseert de cursus. Wilt u meer weten, kijk dan op www.prodemos.nl of bel met de griffie, telefoon 14 0412.
 

Meer nieuws