Schoonmaakdag buitengebied Bernheze 17 maart 2018. Wie helpt mee?

Vrijdag 9 februari 2018

Op 17 maart 2018 is de landelijke schoonmaakdag. Ook in Bernheze. Wie helpt mee?

Elk jaar staat de derde zaterdag in maart in het teken van de (nationale) opschoondag. Dit jaar is dat op 17 maart. Het doel van de schoonmaakdag is alle zwerfvuil in het buitengebied op te ruimen, om vervuiling en een ongezonde situatie voor planten en dieren te voorkomen.

De organisatie van de schoonmaakdag is in handen van Stichting Samenwerkingsverband Wildbeheereenheden Bernheze (WBE Aa en Leijgraaf, (Heeswijk-Dinther, Loosbroek en Vorstenbosch), WBE Heesch en WBE Nistelrode. De gemeente stelt handschoenen, vuilniszakken en containers ter beschikking. Iedereen die ouder is dan 16 jaar mag meedoen. Verenigingen die meedoen aan de schoonmaakdag ontvangen voor de kas van de vereniging € 10,- per lid dat meehelpt.

Aanmelden

Wilt u meedoen, meld u dan vóór 1 maart 2018 via de secretaris van uw vereniging op bij de volgende contactpersonen:

De contactpersonen geven meer informatie en een programma bij aanmelding.

Meer nieuws