Inloopavond ontwerpbestemmingsplan Zwarte Molen 2, Nistelrode

Woensdag 14 maart 2018

Op 5 april 2018 vindt tussen 19.00 en 21.00 uur een inloopavond plaats in de biljartruimte van Cultureel centrum Nesterlé, Parkstraat 2 in Nistelrode over het ontwerpbestemmingsplan Zwarte Molen 2.

Het plangebied van dit bestemmingsplan grenst aan de woonwijk Zwarte Molen. Aan de oostkant grenst het plangebied aan de Rijksweg A50; aan de westkant aan de bestaande woningen aan de Delst.
Het plan maakt de bouw van maximaal 180 woningen mogelijk. Dit zijn woningen in de koop- en huursector. Het grootste deel van deze woningen bouwt De Meijerij BV. Daarnaast geeft de gemeente Bernheze bouwkavels voor de bouw van vrijstaande woningen uit. Verkoop van deze kavels start nadat het bestemmingsplan is vastgesteld.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 8 maart 2018 op afspraak zes weken ter inzage. Iedereen kan in deze periode reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Tijdens de inloopavond zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om vragen over het plan te beantwoorden. Er is geen centrale presentatie maar u bent welkom om tussen 19.00 en 21.00 uur langs te komen om het ontwerpbestemmingsplan in te zien en vragen te stellen.

Meer nieuws