Afscheid Jan Glastra van Loon

Woensdag 16 mei 2018

Op dinsdag 29 mei, van 16.00 tot 19.00 uur, bent u van harte uitgenodigd voor een ontmoeting met Jan Glastra van Loon en de vele mensen met wie hij de achterliggende vier jaar in Bernheze en daarbuiten heeft samengewerkt. Onder het genot van een hapje en een drankje is er gelegenheid om elkaar nog eens te ontmoeten. Op deze manier wil Jan graag de wisseling van de wacht en de beëindiging van zijn loopbaan in Bernheze markeren. Uw komst wordt dan ook bijzonder gewaardeerd.
De locatie is het gemeentehuis van Bernheze, de Misse 6 in Heesch.

Donderdag 24 mei wordt tijdens de raadsvergadering het nieuwe college voor Bernheze geïnstalleerd. Dat is ook het moment waarop Jan als wethouder van onze gemeente het stokje overdraagt.

‘Niet te vergeten’

Onder deze titel organiseerden vier betrokken mensen een symposium en benefietfestival om meer aandacht te vragen voor een bijzondere vorm van dementie die vooral bij jonge mensen voorkomt (Frontotemporale Dementie). Een bijdrage aan dit initiatief stelt Jan bijzonder op prijs. Uw bijdrage kunt u overmaken aan de gemeente Bernheze, rekeningnummer NL38BNGH0285060651 onder vermelding van ‘Afscheid Jan Glastra van Loon’.

Meer nieuws