Jongeren verdienen geld met eigen bedrijf in zomervakantie

Woensdag 27 juni 2018

In 14 regio’s in Nederland, waaronder Oss-Bernheze start komende zomervakantie het gratis project ZomerOndernemer voor jongeren tussen de 15 en 23 jaar. Je ervaart hoe het is om te ondernemen en start een eigen bedrijf. Gewoon om eens te proberen en te kijken of het ondernemerschap iets voor je is. Deelname is gratis. Sterker nog, als je meedoet ontvang je zelfs een startkapitaaltje. Maar je zit nergens aan vast en inschrijven bij KvK tijdens het project is niet nodig.
Dus lijkt het jou interessant om ZomerOndernemer te zijn, doe mee en meld je aan! www.zomerondernemer.nl

Ondernemen is durven!

Je volgt een driedaagse training en je bent wekelijks te gast bij lokale ondernemers voor workshops, presentaties en rondleidingen. In de tussentijd werk je aan je bedrijf. Het project sluit af met een feestelijke kick out waarbij je onderneming presenteert voor een groot publiek.

Gratis deelname

Dankzij de steun van landelijke en regionale sponsoren is deelname aan het project gratis. Het enige wat je nodig hebt is een bedrijfsidee. Meld je aan via www.zomerondernemer.nl. In onze  regio is plek voor maximaal 30 deelnemers.

Meer nieuws