Telefoonstoring

Helaas kunt u ons op dit moment slecht bereiken via het telefoonnummer 14 0412. U kunt ons bellen via 0412-458888

Werkzaamheden waterleiding Loosbroek

Maandag 20 augustus 2018

In opdracht van Brabant Water hervat aannemer Timmermans Infra de komende weken de werkzaamheden aan de waterleidingen in Loosbroek.

Er zijn nog enkele straten waar de waterleidingen vervangen moeten worden (Dorpsstraat, Hanenbergsestraat, Hoogeindsestraat, Koningsstraat, Krommendelseweg). De voorbereidingen worden in week 34 weer opgepakt. Vanaf maandag 27 augustus 2018 beginnen de werkzaamheden, die duren tot eind oktober 2018. Er wordt gewerkt op werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur. Brabant Water/Timmermans Infra zorgen ervoor dat u hiervan zo min mogelijk overlast ondervindt. 

Meer informatie

Woont u in het gebied waar de leidingen vernieuwd worden, dan ontvangt u een brief met een toelichting op de werkzaamheden. U vindt daarin de gegevens van de contactpersonen. U kunt voor het antwoord op veel gestelde vragen over de werkzaamheden ook terecht op www.waterstoring.nl/brabantwater.

Meer nieuws