Telefoonstoring

Door een storing is ons telefoonnummer 14 0412 niet bereikbaar. U kunt ons bellen via 0412-45 88 88.

Bernhezer gedichten- en verhalenwedstrijd

Maandag 4 februari 2019

Laat je inspireren door de Maashorst en schrijf hierover een gedicht of verhaal. Meedoen kan tot 1 mei 2019.

De Maashorst is een bijzonder gebied met ruige landschappen, veelzijdige natuur en een rijk archeologisch verleden. De viaducten Loo en Menzel zijn de 'natuurpoorten' tussen de dorpen en het natuurgebied.

Verhalenwedstrijd

We organiseren een verhalen- en gedichtenwedstrijd en nodigen inwoners van Bernheze van harte uit daaraan mee te doen. Laat je inspireren door de Maashorst, de natuur, zijn geschiedenis of verwoord jouw eigen ervaring met het gebied. Er is volop informatie via diverse websites of breng zelf een bezoek. Een verhaal mag uit maximaal 500 woorden bestaan, een gedicht uit 30 regels. Wil je meer informatie over de wedstrijd kijk dan op www.muzelinck.nl/evenementen.

Meedoen aan de wedstrijd

Alle inwoners van Bernheze kunnen meedoen aan de wedstrijd. Stuur je verhaal of gedicht voor 1 mei 2019 op naar maashorst@muzelinck.nl. De prijswinnaar maakt kans op een kunstwerk van een van de makers van de kunstwerken bij Loo en Menzel.

Prijswinnaars worden bekendgemaakt op 2 juni 2019

Een deskundige jury buigt zich over de inzendingen en nomineert een aantal inzenders. De prijswinnaars worden bekendgemaakt tijdens de Uitsmijter, de afsluiting van het theaterseizoen in Nesterlé op zondag 2 juni 2019

Deze wedstrijd is een initiatief van de gemeente Bernheze en kwam tot stand dankzij medewerking van:

  • Muzelinck
  • Bibliotheken Bernheze
  • BKK
  • Bernrode
  • IVN
  • Ad van Schijndel
  • Robin Gerris
  • Arno Coenen

Meer nieuws