Aanslag BSOB

Woensdag 12 juni 2019

Binnenkort ontvangt een aantal huishoudens in Bernheze een belastingaanslag van Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB). Het betreft een aantal ledigingen van hun afvalcontainer in 2018 die nog niet in rekening zijn gebracht.

Afrekening ledigingen afvalcontainer

Iedereen heeft in het eerste kwartaal van 2019 een aanslagbiljet ontvangen van BSOB met onder andere een afrekening van het aantal werkelijke ledigingen van de afvalcontainer in 2018. Na een controle is gebleken dat een aantal ledigingen van 2018 nog niet in rekening is gebracht. Is dat in uw geval ook zo, dan ontvangt u van BSOB een aanslagbiljet. Op de specificaties bij de brief kunt u zien om welke ledigingen het gaat.

Vragen?

Heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met het Klantcontactcentrum van BSOB, Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur via telefoonnummer 088-551 00 00. Of stel uw vraag via het contactformulier op www.bs-ob.nl.

Meer nieuws