Sjors Sportief en Sjors Creatief weer van start

Dinsdag 20 augustus 2019

Alle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Bernheze ontvangen weer het Sjors Sportief/Creatief boekje. In dit boekje staan sportieve en creatieve workshops waaraan zij mee kunnen doen om zo (vaak gratis) kennis te maken met één of meerdere activiteiten. Vorig schooljaar schreven zich maar liefst 1.300 kinderen in.

Ook voor kinderen die niet op een basisschool in Bernheze zitten

Woon je in Bernheze en zit je op een basisschool in een andere gemeente, dan mag je je natuurlijk ook gewoon inschrijven voor de leuke activiteiten van Sjors Sportief en Sjors Creatief. Dus heb je geen boekje gekregen omdat je niet in Bernheze op de basisschool zit, vraag er dan een bij ons aan. Ze liggen voor je klaar in het gemeentehuis. Maar we kunnen ook een boekje naar je toesturen. Stuur daarvoor dan een e-mail naar kcc@bernheze.org.

Inschrijven kan vanaf 28 augustus via www.sjorssportief.nl. Je kunt je voor zoveel activiteiten inschrijven als je wilt en het kan het hele schooljaar door.

Sportievelingen en crea-bea’s

Kinderen kunnen kennismaken met meer dan 90 activiteiten zoals atletiek, badminton, dansen, lasergamen, paardrijden, turnen, scouting en tennis. Ook is er een creatief aanbod, zoals astrologie, muziek maken, tekenen en schilderen, taartjes maken en knutselen.

Voor meer informatie neem je alvast een kijkje op de website www.sjorssportief.nl. Of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl.

Meer nieuws