Kom en beleef Oerfestival De Maashorst

Dinsdag 1 oktober 2019

Tijdens Oerfestival de Maashorst, van 13 t/m 20 oktober 2019 barst het Oergebied in Brabant van activiteiten vol natuur, cultuurhistorie, archeologie en food. Gezellige oerevents, oerlekkere gerechten en stoere activiteiten. Van schatzoeken tot streekbierfestival en van schapenwandeling tot griezelen in de bossen. Het wordt stoer, spannend, ruw en echt. Beleefactiviteiten vol cultuurhistorie, archeologie en food.

De kick-off van de festivalweek vindt plaats op zondag 13 oktober in de bossen van Herperduin. In het speelbos gonst het van de activiteiten; klauteren, knutselen, poepsafari’s, demonstraties, excursies, bostheater en muziek. Op de zandvlakte strijden de Dunes Games en kun je meedoen aan ouder-kind workshops in het woodcamp. Of je ploft gewoon neer onder een stretchtent in het Oerlekkerbos. 
In de hele week daarna, tot en met zondag 20 oktober, zijn er op verschillende dagen en plaat-sen in De Maashorst diverse leuke oerevents en oeractiviteiten. Kijk voor het complete programma en aanbod regelmatig op www.oerfestivaldemaashorst.nl.

Meer nieuws