Nieuws

Oproep! Feestelijke bijeenkomst op Koningsdag

Dinsdag 16 april 2024

In onze vijf kernen organiseren de Oranjecomités op 27 april tijdens Koningsdag, een feestelijke bijeenkomst voor (oud) gedecoreerden, ereburgers en de Beste Bernhezers met partner of introducé.

Veiligheidsmaatregelen voetverbinding Fercheval

Vrijdag 12 april 2024

In het voorjaar van 2023 zijn tijdelijke maatregelen genomen om de verkeersveiligheid tussen Fercheval en Nistelrode te verbeteren voor voetgangers.

NK Tegelwippen, draagt u een steentje bij?

Donderdag 11 april 2024

Iedereen kan meehelpen door overbodige tegels te wippen uit de tuin en te vervangen door meer vaste planten, bloemen en bomen in de tuin. Meedoen kan tot en met 31 oktober 2024.

Verbeteringen aan Weijen in Nistelrode

Woensdag 10 april 2024

In het kader van de korte termijn aanpassingen Weijen zijn er kort geleden, in samenspraak met de dorpsraad, verschillende maatregelen genomen om de veiligheid en verkeerstromen te verbeteren.

Belangrijke stap voorwaarts voor recreatie en toerisme in Bernheze

Woensdag 10 april 2024

De gemeente Bernheze zet een belangrijke stap voorwaarts in het bevorderen van haar toeristisch-recreatieve aanbod met de hernieuwde samenwerking met de Coöperatie Brabantse Juweeltjes.

We investeren in maatregelen om fietsgebruik te stimuleren

Vrijdag 5 april 2024

Gemeente Bernheze omarmt een nieuwe regionale aanpak om de verkeersdrukte te verminderen en de leefbaarheid in de regio te verbeteren.

Terugblik op Bernheze Bespreekt

Woensdag 3 april 2024

Op donderdag 28 maart was de eerste editie van Bernheze Bespreekt. Er kwamen zo’n 170 inwoners, ondernemers en samenwerkingspartners bij elkaar.

Feestelijke aanbieding Marieke Moorman boom

Dinsdag 2 april 2024

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Actief Burgerschap in 2023 werd oud-burgemeester Marieke Moorman als afscheidscadeau een boom aangeboden. Op zaterdag 13 april wordt de boom tijdens een feestelijke bijeenkomst officieel aangeboden aan de oud-burgemeester.

Jaarverslag klachten en gedragingen 2023

Woensdag 27 maart 2024

We maken jaarlijks een overzicht van het aantal klachten dat binnenkomt. In 2023 hebben we 33 klachten ontvangen.

Aanvraagperiode tegemoetkoming energiekosten Tijdelijk Noodfonds Energie sluit eerder!

Dinsdag 19 maart 2024

Het Tijdelijk Noodfonds Energie sluit eerder dan verwacht. De deadline voor het indienen van aanvragen voor tegemoetkoming in energiekosten is verplaatst naar 20 maart.

RSS feed van de nieuwsberichten