Coronavirus

De gemeente volgt de richtlijnen van het RIVM en de Veiligheidsregio bij de aanpak van het coronavirus. De situatie en de afgekondigde maatregelen veranderen steeds. Lees de laatste updates over het coronavirus.

Lintjesregen 2021

Maandag 11 mei 2020

Op 24 april heeft burgemeester Moorman aan 15 inwoners telefonisch laten weten dat ze een koninklijke onderscheiding krijgen. Later dit jaar volgt nog een persoonlijke uitreiking. Kent u iemand die een lintje verdient? Dan kunt u hem of haar nu al voordragen voor de lintjesregen van volgend jaar.

Onderscheiding aanvragen? Neem eerst contact op met de gemeente

Voordat u een aanvraag indient, is het verstandig om contact op te nemen met de medewerker Kabinetszaken van de gemeente Bernheze, telefoon 0412-45 88 88. Zij kan u in grote lijnen vertellen of uw voordacht kans van slagen heeft. Zo voorkomt u teleurstellingen. U kunt ook door de medewerker Kabinetszaken laten controleren of uw aanvraag compleet is.

Wilt u iemand voordragen en de onderscheiding tijdens een bijzondere gelegenheid laten uitreiken? Neem dan ook vooraf contact op met de gemeente.

Een koninklijke onderscheiding is voor iemand die iets bijzonders heeft gedaan voor de samenleving. Aan een koninklijke onderscheiding zijn spelregels verbonden. U vindt die op onze website www.bernheze.org (zoekterm: lintjesregen).

We ontvangen uw voordracht graag voor 15 juni 2020.

Meer nieuws