Sportactiviteiten voor kinderen en jongeren

Maandag 11 mei 2020

De jeugd is weer volop buiten aan het sporten bij een sportvereniging of andere sportaanbieder. Maar niet alle kinderen zijn lid van een vereniging die sportactiviteiten buiten aanbiedt. Voor die kinderen is er de website van Sjors Sportief: www.sjorssportief.nl. Hierop staan veel activiteiten waarvoor kinderen tot en met 18 jaar zich (veelal gratis) kunnen aanmelden. Zo wil de gemeente ervoor zorgen dat alle kinderen en jongeren in Bernheze kunnen sporten in deze coronatijd.

Hoe werkt het?

Ga naar www.sjorssportief.nl en type je woonplaats in het witte vlak. Kies dan bij filters de categorie ‘Sjors Beats corona’. Dan verschijnt een overzicht met activiteiten, waar je een activiteit uit kunt kiezen die je leuk lijkt.

Regels tijdens het sporten

Buiten sporten in groepen is sinds 11 mei voor alle leeftijden toegestaan. Jongeren vanaf 13 jaar en volwassenen moeten tijdens het sporten 1,5 meter afstand houden. Voor de jeugd t/m 12 jaar geldt dat niet. Kleedkamers, douches en kantines blijven gesloten. Ook mogen er geen wedstrijden gespeeld worden. Voor iedereen blijft gelden: blijf thuis als je verkouden bent of koorts hebt.

Meer nieuws