Aandacht voor elkaar

Maandag 16 november 2020

Op 6 oktober was de landelijke aftrap van een periode waarin we als Nederlanders ‘aandacht voor elkaar’ hebben. In deze periode is aandacht voor elkaars verdriet, teleurstellingen en andere gevolgen die mensen ervaren door corona. Als gemeente sluiten we daar graag bij aan. Het coronavirus raakt ons allemaal. In ons werk, onze vrije tijd en het contact met familie en vrienden. En we moeten volhouden, want het einde is nog niet in zicht.

Kaartenactie

Voirige week ontvingen inwoners van Bernheze samen met de MooiBernhezekrant een kaart met een gedicht van de Bernhezer Kunstkring en de mogelijkheid om hierop een persoonlijke boodschap te schrijven.

Doe mee

Kent u iemand die wel een beetje extra aandacht kan gebruiken? Vul net als de burgemeester het kaartje in en laat deze persoon weten, dat u er voor hem of haar bent. Juist in deze periode is het belangrijk om ‘aandacht voor elkaar’ te hebben. Een kleine moeite, met een grote impact.

Meer nieuws