Praat mee over duurzaamheid

Maandag 8 maart 2021

Vorige week heeft u flyer in de brievenbus ontvangen, waarin wij u uitnodigen om mee te denken over thema’s rondom duurzaamheid in Bernheze. In dit bericht vertellen wij u graag meer.

U heeft het wellicht wel eens voorbij zien komen: In het Klimaatakkoord is afgesproken dat we in Nederland in 2050 geen aardgas meer gebruiken. We gaan dit stap voor stap doen. De eerste stap is het maken van een grof plan voor de hele gemeente Bernheze.

Uiterlijk eind 2021 is de visie klaar

Dan is bekend welke wijken/buurten als eerste aan de beurt zijn. Dit jaar willen we al inzichtelijk maken wat per wijk de meest kansrijke alternatieven voor aardgas zijn. Veel dingen weten we nog niet en gaan we de komende jaren ontdekken.

Vul de enquête in

We willen ook graag uw stem meenemen in de visie en daarom vragen wij u een enquête in te vullen op www.bernheze.org/enquete.

Wilt u op de hoogte blijven?

Stuur een mail naar: duurzaamheid@bernheze.org.

Wilt u meedenken?

We richten een werkgroep ‘communicatie en participatie’ in. Deze werkgroep gaat een plan uitwerken om zoveel mogelijk partijen en bewoners te betrekken bij het proces. Wilt u ook meedenken? Stuur een mail naar: duurzaamheid@bernheze.org.

Meer nieuws