Nieuwsoverzicht

Koninklijke erepenning voor fanfare St. Lambertus Nistelrode

Zondag 5 september 2021

Op zondag 5 september reikte burgemeester Marieke Moorman een Koninklijke Erepenning met bijhorende oorkonde uit aan fanfare St. Lambertus in Nistelrode. De Koninklijke Ere-penning is toegekend ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van deze vereniging.

Energiebesparing bedrijven

Dinsdag 13 juli 2021

Om energiebesparing in Bernheze te stimuleren, is de gemeente Bernheze in samenwerking met Samenwerkende Ondernemersverenigingen Bernheze (SOB) het project Energieadvisering bij bedrijven gestart. Er is subsidie beschikbaar voor ondernemers om een energie-audit uit te laten voeren door energieadviesbureau Cinergie.

Kwijtschelding huur sportverenigingen en vrijwilligersorganisaties

Donderdag 8 juli 2021

Sportverenigingen en vrijwilligersorganisaties in Bernheze hoeven geen huur te betalen voor de eerste maanden van 2021. Hiermee wil de gemeente Bernheze deze organisaties financieel ondersteunen. Door de coronamaatregelen was het beperkt of helemaal niet mogelijk om activiteiten uit te voeren. Zij hebben hierdoor veel inkomsten misgelopen.

Meierijstad, Boekel en Bernheze lanceren Mobiliteitscentrum PIM Werkt

Donderdag 6 mei 2021

Naar aanleiding van de Coronacrisis denken overheden na hoe zij de gevolgen van de crisis op de arbeidsmarkt kunnen opvangen en over mogelijkheden om hierop in te spelen.

Lintjesregen Bernheze

Maandag 26 april 2021

Maandag 26 april 2021 vindt de jaarlijkse lintjesregen plaats. Vier inwoners van de gemeente Bernheze worden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en 1 inwoner wordt benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Marieke Moorman overhandigt deze Koninklijke onderscheidingen aan huis.

Geldfit.nl nu ook beschikbaar in Bernheze

Maandag 15 februari 2021

Iedereen kan te maken krijgen met financiële problemen. Ontslag, relatieproblemen en ziekte zijn bijvoorbeeld situaties waardoor je te maken kunt krijgen met geldzorgen. Wij werken daarom samen met de Nederlandse Schuldhulproute om inwoners met financiële problemen te helpen.

Met Wmo-regiotaxipas naar vaccinatielocatie

Donderdag 11 februari 2021

Heeft u een uitnodiging van de GGD voor een Corona-vaccin ontvangen en heeft u een Wmo-regiotaxipas? Dan kunt u met de regiotaxi naar de vaccinatielocatie reizen. Hiervoor gelden een paar afspraken.

RSS feed van de nieuwsberichten