Onze vijf beloften aan u

Wat mogen inwoners van ons verwachten? Wat doen en beloven we? Over hoe we u helpen, beloven we 5 dingen. Hier mag u ons aan houden. Dat houdt ons scherp en u tevreden.

We doen het samen

We willen graag samen met u bouwen aan een veerkrachtig Bernheze. Er werken dagelijks meer dan 200 medewerkers bij de gemeente om ervoor te zorgen dat het prettig wonen is in onze gemeente. Een gemeente met leefbare kernen en duurzame landbouw en economie. Met een weerbare en veilige samenleving. Eigenlijk willen we hier één ding mee zeggen: we willen dat u hier fijn leeft. Daarbij is politiek belangrijk. Maar in de dagelijkse praktijk merkt u het meest van onze dienstverlening voor u. Denk daarbij aan: afval ophalen, een paspoort aanvragen en geboorte- of verhuisaangiften doen. Dat willen we goed doen. Daarom vragen we u om ons te laten weten of we dit goed doen. Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren.

Dit beloven we

De vijf beloften van gemeente Bernheze

Doen we wat we beloven?

Bij de gemeente Bernheze werken we dagelijks aan het verbeteren van onze dienstverlening. De afgelopen periode hebben we ingezet op vier projecten:

  1. betere bereikbaarheid,
  2. digitalisering,
  3. het verbeteren van processen en
  4. het makkelijker maken van meldingen in de openbare ruimte.

Deze vier projecten zijn o.a. tot stand gekomen doordat we aan inwoners hebben gevraagd hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Sommige projecten zitten nog in de opstartfase (zoals het verbeteren van de website) anderen worden op korte termijn geïmplementeerd.

Geef uw mening

Voor de volgende fase vragen we weer om uw input. Het is fijn om te horen als u tevreden bent en waardevol als het beter kan. Stuur daarom uw idee in via onderstaand digitale contactformulier.

Digitaal contactformulier