Nieuws overzicht

Huishoudelijke Verzorging Toelage stopt op 1 januari 2018

Donderdag 22 juni 2017

Op 1 januari 2018 stopt de regeling Huishoudelijke Verzorging Toelage (HVT, eerder HHT). HVT is de opvolger van de landelijke Huishoudelijke Hulp Toelage (HHT).

Wat te doen bij natuurbranden

Woensdag 21 juni 2017

Het is erg droog geweest in de laatste weken. Er bestaat een reëel gevaar voor natuurbranden. Wat kunt u doen?

De Maashorst dynamisch landschap

Dinsdag 20 juni 2017

Betonplaten markeren de verbinding tussen Heesch en Nistelrode en het natuurgebied. We vertellen er hier graag iets meer over.

Uw foto in de gemeentegids? Doe mee aan de fotowedstrijd

Dinsdag 20 juni 2017

Heeft u een mooie Bernhezer foto, stuur die dan voor 14 augustus 2017 aan ons op.

Adverteren in de gemeentegids

Dinsdag 20 juni 2017

De advertentieverkoper van Akse Media neemt in de komende tijd weer contact op met mogelijke adverteerders in de gemeente.

Ondernemersbijeenkomst mogelijkheden AgriFood Capital

Woensdag 14 juni 2017

Dinsdagavond 4 juli 2017 in De Heische Hoeve in Loosbroek. Op welke manier kan AgriFood Capital meerwaarde bieden aan uw onderneming? Door toegang tot kennis, talent, door een financieel steuntje in de rug? Er zijn veel mogelijkheden. Collega-ondernemers uit Bernheze vertellen op 4 juli u over hun ervaringen.

Sjors Sportief & Sjors Creatief; meld uw activiteit aan voor het Sjorsboekje

Dinsdag 13 juni 2017

In het nieuwe schooljaar komt het Sjorsboekje weer uit. Met allerlei naschoolse, creatieve en sportieve activiteiten. U kunt uw activiteit aanmelden via www.sportstimulering.nl

Ontmoetingsavond voor vrouwen ‘Hoge hakken in de politiek’ op 29 juni 2017

Dinsdag 6 juni 2017

Wat beweegt vrouwen om in de politiek te gaan en hoe vergaat het ze? Wat vinden ze moeilijk? Waar zijn ze trots op en wat willen ze bereiken? Maar ook…wat moet je kunnen en laten om als vrouw iets te bereiken in dit wereldje? De gemeenteraad van Bernheze biedt vrouwen graag de mogelijkheid om eens achter de schermen mee te kijken en vrouwen uit de politiek te ontmoeten en organiseert een ontmoetingsavond voor vrouwen op donderdag 29 juni om 19.30 uur in het gemeentehuis van Heesch.

Project 'knotberken' in het landschap Heesch en Nistelrode

Dinsdag 6 juni 2017

Als u in het gebied De Maashorst bent, kunt u verschillende werkzaamheden tegenkomen. Deze hebben te maken met ons plan om De Maashorst een dynamisch landschap te maken, samen met de 4 andere Maashorstgemeenten. We informeren u graag over deze werkzaamheden.

Nieuwe laadpunten voor duurzaam rijden

Woensdag 31 mei 2017

De combinatie Nuon - Heijmans plaatst 2.500 nieuwe laadpunten in de provincies Brabant en Limburg. U kunt ook een laadpunt aanvragen.