Telefoonstoring 09-07-2019

Er is een storing met ons telefoonnummer 14 0412. Als u ons wilt bellen, gebruik dan het telefoonnummer 0412 - 45 88 88. Deze melding verdwijnt als de storing is opgelost. Onze excuses voor het ongemak.

Vrijwilligersverzekering

Voor vrijwilligers is het belangrijk om goed verzekerd te zijn. Vrijwilligers lopen tijdens hun vrijwilligerswerk namelijk risico's. Zij kunnen schade veroorzaken of zelf schade lijden. Niet alle vrijwilligersorganisaties zijn voor deze risico's (afdoende) verzekerd.

De gemeente Bernheze heeft daarom een collectieve aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering afgesloten voor alle Bernhezer vrijwilligers: de VNG Vrijwilligersverzekering. De kosten van deze 'vrijwilligerspolis' zijn voor rekening van de gemeente. Alle vrijwilligers in Bernheze zijn automatisch verzekerd onder deze vrijwilligerspolis.

Praktische informatie

Praktische informatie kunt u vinden in de brochure (PDF, 318.0 kB) of door de video te bekijken. Als u schade heeft die niet gedekt wordt door uw eigen verzekering of de verzekering van de vrijwilligersorganisatie, kunt u het digitaal schade aangifteformulier (PDF, 64.2 kB) invullen. U stuurt het op naar de gemeente per post of per e-mail via gemeente@bernheze.org.