Coronavirus

De gemeente volgt de richtlijnen van het RIVM en de Veiligheidsregio bij de aanpak van het coronavirus. De situatie en de afgekondigde maatregelen veranderen steeds. Lees de laatste updates over het coronavirus.

Een veilig en sportief sportklimaat

Dinsdag 24 september 2019

Een sportief en veilig sportklimaat

Een veilig sportklimaat en een positieve sportcultuur zijn belangrijk. We willen sportverenigingen graag helpen om daarvoor te zorgen. Daarom hebben we een programma gemaakt samen met GGD Hart voor Brabant en de gemeenten ’s-Hertogenbosch en Meierijstad waar sportclubs of sportaanbieders gratis gebruik van kunnen maken.

Gratis ondersteuning op maat

Het is mogelijk om op maat ondersteuning te krijgen van ervaren verenigingsondersteuners die met u kijken wat er al in uw club gebeurt en wat er misschien nog beter kan.

Regionale hulplijn

Wordt u geconfronteerd met grensoverschrijdend gedrag? De gratis hulplijn, telefoon 088-36 86 813, is 7x24 bereikbaar. U kunt dan praten met een ervaren externe vertrouwenspersonen van de GGD Hart voor Brabant.

Website met tips

Tips voor een veilig sportklimaat vindt u op www.centrumveiligesport.nl van NOC/NSF.

Gratis training vertrouwenscontactpersoon

Alle clubleden kunnen via sportopleidingen.nl een gratis training ‘vertrouwenscontactpersoon’ volgen. De trainingsdagen zijn:

  • 29 oktober en 5 november 2019, 19.00 – 22.00 uur , Marathonloop 1, ’s-Hertogenbosch, Maaspoort Sport & Events
  • 23 maart en 30 maart 2020, 19.00-22.00 uur. Info over de locatie van de maartcursus volgt.

Aanmelden: m.hofmeijer@s-hertogenbosch.nl. Per training kunnen 16 personen meedoen.

Theatershow Pap, doe normaal!

Een humoristische voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen heeft of kinderen begeleidt. Deze voorstelling is toegankelijk voor bestuur, coaches en leden van sport-clubs. Kinderen vanaf 12 jaar onder begeleiding zijn ook welkom. Maandag 13 januari, Marathonloop 1 ’s-Hertogenbosch, Maaspoort Sport & Events

Meer nieuws