Nieuwe website Brabant Woont Slim

Dinsdag 2 juni 2020

De website helpt u, als inwoner van gemeente Bernheze, met alle vragen die u heeft omtrent het verduurzamen van uw woning. Door middel van subsidies hoeft dat niet duur te zijn.

Met deze hulp woont u niet alleen comfortabeler maar bespaart u jaarlijks ook geld op de energierekening. De nieuwe website is moderner, overzichtelijker en speelt nog beter in op uw persoonlijke hulpvraag.

Lokale partijen

Als nieuw onderdeel maken we inzichtelijk welke lokale partijen actief zijn in uw gemeente of regio. Hierdoor versimpelen we voor u de zoektocht naar een geschikte uitvoerder en weet u bij welke lokale partij u terecht kunt voor bijvoorbeeld een gezamenlijke inkoopactie van zonnepanelen.

Wie is Brabant Woont Slim

Brabant Woont Slim komt voort uit het Energieakkoord van 2013 en is sindsdien het energieloket voor de inwoners van 14 gemeenten in Noordoost Brabant.

Webinar: 'Hoe verduurzaam ik mijn huis' op 23 juni

Vraagt u zich af wat logische stappen zijn om uw huis te verduurzamen en waar u moet beginnen? Tijdens het webinar: 'Hoe verduurzaam ik mijn huis' op 23 juni om 19:30 uur, beantwoorden adviseurs van Brabant Woont Slim deze vragen. Meld u aan via: www.brabantwoontslim.nl/bernheze (zoekterm: webinar).

Contact

Heeft u vragen over het verduurzamen van uw huis of bent u benieuwd welke subsidies er allemaal zijn? Neem contact op met Brabant Woont Slim voor een vrijblijvend telefoongesprek! De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur op het telefoonnummer 085-041 00 70 of via: info@brabantwoontslim.nl.

Hou onze sociale kanalen en website in de gaten voor de komende acties waar u gebruik van kunt maken.

Meer nieuws