Samenwerkingsovereenkomst getekend voor Wegwijzer Bernheze

Maandag 29 juni 2020

Op 1 november 2020 starten de gemeenten Bernheze en Meijerijstad en ONS welzijn gezamenlijk met Wegwijzer Bernheze. Wegwijzer Bernheze is een nieuwe en verregaande samenwerking in ons sociaal domein. Voor hulpvragen in het sociaal domein, hebben wij dan één duidelijke toegang.

U kunt vanaf november rechtstreeks contact opnemen met Wegwijzer Bernheze. In het najaar informeren wij u verder over wat Wegwijzer voor u als inwoner praktisch betekent en over hoe deze te bereiken is.

Ondertekening van de overeenkomst door wethouders Van Moorselaar en Roozendaal en de bestuurder van ONS Welzijn

Op 25 juni tekenden wethouder Rein van Moorselaar, wethouder Menno Roozendaal van de gemeente Meierijstad en Wilbert de Haan Westerveld, bestuurder van ONS welzijn de samenwerkingsovereenkomst voor Wegwijzer Bernheze.

Meer nieuws