De Nationale Duurzame Huizen Route in de gemeente Bernheze

Dinsdag 25 augustus 2020

Bent u op zoek naar informatie over duurzame en energiebesparende maatregelen voor uw huis? Op het platform van de Nationale Duurzame Huizen Route delen meer dan 1.600 huiseigenaren hun ervaringen met duurzaam wonen. Bekijk hun woningen, lees over de toegepaste duurzame maatregelen, stel vragen aan de huiseigenaar of vertel uw eigen verhaal. Op 31 oktober en 7 november stellen gastvrije huiseigenaren in gemeente Bernheze hun woning open voor bezoekers.

Doe ook mee en vertel uw woonverhaal

Om de keus te maken voor een warmtepomp, zonnepanelen of HR++ glas, is er heel wat vooronderzoek nodig. Heeft u dit proces al doorlopen en lijkt het u leuk om inwoners van gemeente Bernheze op weg te helpen met uw ervaring? Meld uw woning aan op www.duurzamehuizenroute.nl/bernheze. Zodra de woning is aangemeld, kunt u ook aangeven of u 31 oktober of 7 november bezoekers wilt ontvangen. Een inschrijfsysteem maakt het mogelijk om bezoekers verdeeld over de dag te ontvangen.

Verkiezing ‘Duurzaamste Huis van Nederland’

Maak kans op de titel ‘Duurzaamste Huis van Nederland’ en meld u voor 8 september aan voor de verkiezing. De organisatie geeft huiseigenaren graag de welverdiende waardering voor hun duurzame prestaties en wil duurzame voorbeelden een podium geven. Lees meer over de verkiezing: www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezing.

Meer nieuws