Telefoonstoring 28-01-2021

Let op!Door een telefoonstoring zijn wij op dit moment helaas niet bereikbaar. Probeer het later nog eens of vul het terugbelformulier in.

Raadsgriffier Bernheze neemt afscheid

Dinsdag 25 augustus 2020

Per 1 december 2020 beëindigt Jan van den Oever zijn loopbaan als raadsgriffier van de gemeente Bernheze. Van den Oever werkte ruim 41 jaar in overheidsdienst. In 1981 kwam hij in dienst bij de gemeente Heesch (later opgegaan in Bernheze), waar hij diverse functies heeft vervuld. Bij de invoering van het dualisme in 2003 werd Van den Oever benoemd tot griffier van de gemeenteraad.

Burgemeester Moorman: ‘Met het vertrek van Jan van den Oever verdwijnt veel ervaring, kennis en een vertrouwd gezicht. Jan heeft destijds gezorgd voor een soepele invoering van het dualisme in Bernheze. Hij heeft in al die jaren vele gemeenteraden met raad en daad bijgestaan. Daarvoor willen we hem heel hartelijk danken.’

Jan van den Oever (64) gaat met vroegpensioen. De gemeente Bernheze start binnenkort de procedure om een opvolger voor hem te werven.
 

Meer nieuws