Sjors Sportief en Sjors Creatief weer van start

Maandag 31 augustus 2020

Alle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Bernheze ontvangen deze week weer het Sjors Sportief/Creatief boekje. In dit boekje staan sportieve en creatieve workshops waaraan leerlingen kunnen deelnemen om (vaak gratis) kennis te maken met een of meerdere activiteiten. Een leuke manier voor kinderen om zich te oriënteren op het gebied van sport en cultuur in onze gemeente.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 2 september via www.sjorssportief.nl. Woon je in Bernheze en zit je op een basisschool in een andere gemeente, dan mag je je natuurlijk ook gewoon inschrijven. Je kunt je voor zoveel activiteiten inschrijven als je wilt en het kan het hele schooljaar door.

Voldoende keus

Kinderen kunnen kennismaken met meer dan 80 activiteiten zoals atletiek, badminton, dansen, lasergamen, paardrijden, turnen, scouting en tennis. Ook is er een creatief aanbod. Denk hierbij aan astrologie, muziek maken, tekenen en schilderen, taartjes maken en knutselen. Kortom keus genoeg.

Geen boekje ontvangen

Ontvang je geen boekje, omdat je niet in Bernheze op de basisschool zit? Er ligt een boekje voor je klaar in het gemeentehuis. Maar we kunnen ook een boekje naar je toesturen. Stuur daarvoor een e-mail naar kcc@bernheze.org.

Meer informatie

Voor meer informatie neem alvast een kijkje op de website www.sjorssportief.nl. Of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl.

Meer nieuws