Oproep stembureauleden

Maandag 14 september 2020

Op 17 maart 2021 zijn er Tweede Kamerverkiezingen. Wij zijn op zoek naar stembureauleden en tellers. Lijkt je dit leuk, meld je aan!

Corona

Ook bij de verkiezingen in maart 2021 houden wij rekening met de coronamaatregelen. Wij maken onder andere gebruik van gezichtsbescherming, wegwerphandschoenen, kuchschermen en handdesinfectiemiddelen.

Aanmelden en vergoeding

Wij hebben juist nu extra mensen nodig! Wil je je opgeven? Doe dit dan vóór 1 november via: https://bernheze.mijnverkiezing.nl/mijnverkiezing/auth/register. Vervolgens krijg je een e-mail van Procura om je persoonsgegevens door te geven. Vul je rekeningnummer met IBAN in voor het uitbetalen van de vergoeding.

Vergoeding
Stembureaulid: € 225,- (hele dag)
Teller: € 60,- (één avond)  

Nadat wij alle aanmeldingen hebben ontvangen, krijg je op tijd bericht of je wel of niet op een stembureau geplaatst kan worden.

Training

Wij vragen ieder lid of teller om een verplichte training te volgen. Het is belangrijk dat je op de hoogte bent van het hele verkiezingsproces.

Belangrijk

Vraag jezelf af of je gezond bent en niet tot een risicogroep behoort. Wij verwachten namelijk niet dat de corona dan over is.

Vragen?

Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar verkiezingen@bernheze.org.

Meer nieuws