Duurzame huizenroute

Dinsdag 3 november 2020

Een comfortabel en energiezuinig huis. Hoe krijg je dat voor elkaar?

Van 7 november tot 15 december kunt u inspiratie opdoen tijdens de online Duurzame Huizen Route. Via videoverbinding laten gastvrije huiseigenaren zien hoe zij hun woning duurzamer maakten en gaan zij met de bezoekers in gesprek.

Inschrijven

Schrijf u in voor een online bezoek of deel zelf uw verhaal via www.duurzamehuizenroute.nl. De komende weken wordt de lijst met bezoekmogelijkheden steeds verder aangevuld. Na inschrijving ontvangt u een duidelijke instructie over hoe het videogesprek in zijn werk gaat. Er is plek voor 8 bezoekers per video-ontmoeting. Onder de bezoekers en deelnemers wordt elk een bon voor een diner voor twee verloot.

Zelf ervaring delen

Heeft u al duurzame stappen gezet? Deel dan ook uw ervaring en meld uw woning aan als voorbeeld. Elke ervaring is welkom; of het nu gaat om HR++-glas of gevelisolatie of het volledig aardgasvrij maken van een huis. Het deelnemen aan een videogesprek is optioneel; ook een voorbeeldwoning op de website is waardevol voor anderen die op zoek zijn naar informatie en ervaringen.

Meer nieuws