Wanneer halen wij uw afval op?

Dinsdag 22 december 2020

U vindt alle informatie over ophaal-/inzameldagen en scheiden van afval snel en overzichtelijk in de Afvalwijzer app. Via deze app kunt u ook een melding doen, bijvoorbeeld als uw afval niet is opgehaald of als uw container of chip kapot is.

Hoe kom ik aan deze app?

  • Download de Afvalwijzer app uit de appstore van uw smartphone of tablet.
  • Vul de postcode en het huisnummer in van uw adres.
  • Zet eventueel notificaties aan. U krijgt dan een bericht als u uw afval buiten moet zetten.

Heeft u geen geschikte telefoon of wilt u de afvalwijzer liever op papier? Dan kunt u de Afvalkalender voor 2021 vinden op www.bernheze.org/afvalkalender. Heeft u hulp nodig bij het downloaden van de app of printen van de kalender, bel dan de gemeente, telefoon 0412-45 88 88.

Meer nieuws