Nieuws

Collegecolumn: Rondje van de waarnemend burgemeester

Woensdag 15 maart 2023

Waarnemend burgemeester Walraven en wethouders Wijdeven, Daandels, Everling en Tielemans schrijven afwisselend een persoonlijke column.

Toezicht en handhaving in buiten- en natuurgebieden

Dinsdag 14 maart 2023

De komende tijd gaan we meer handhaven op de naleving van regels in ons buitengebied en ons natuurgebied.

Eerste oefening met omgevingstafel

Dinsdag 14 maart 2023

Op donderdag 16 februari 2023 hebben wij voor het eerst geoefend met een omgevingstafel, de nieuwe werkwijze gekoppeld aan de Omgevingswet. Dit deden we samen met de initiatiefnemer en omwonenden. De sessie wordt samen met inwoners geëvalueerd om te kijken hoe het de volgende keer beter kan.

Gemeente Bernheze tekent woondeal met minister, provincie, gemeenten en corporaties

Maandag 13 maart 2023

Gemeente Bernheze heeft samen met minister van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening Hugo de Jonge, de provincie Noord-Brabant, corporaties en buurgemeenten Den Bosch, Oss, Maashorst en Meierijstad de regionale woondeal ondertekend.

Snelfietsroute F50 (Oss en Uden) beeldend geopend

Dinsdag 7 maart 2023

De snelfietsroute tussen Oss en Uden is officieel in gebruik genomen. Het brede, comfortabele fietspad is het eerste deel van de F50 tussen Oss en Veghel.

Waarnemend burgemeester Walraven geeft een rondje

Maandag 6 maart 2023

Waarnemend burgemeester Antoine Walraven wil graag met u in gesprek. Dat kan bij u thuis of tijdens een rondje door het het dorp. Meld u aan als u vragen of zorgen heeft of ideeën met hem wilt delen.

Goede Doelen Week 2023

Woensdag 1 maart 2023

De Goede Doelen Week 2023 wordt dit jaar voor het eerst in alle dorpen van Bernheze in dezelfde week georganiseerd en wel van 17 tot en met 22 april 2023. Doe jij met ons mee?

Landelijke Compostdag

Dinsdag 28 februari 2023

Op zaterdag 25 maart kunt u gratis compost ophalen bij de groendepots. Dit in het kader van de landelijke compostdag.

Moeite met het betalen van uw aanslag?

Donderdag 16 februari 2023

U heeft het jaarlijkse aanslagbiljet voor de gemeentelijke- en waterschapsbelastingen ontvangen en weet niet hoe u dit moet betalen? Op de website van de BSOB staat wat u in dat geval kunt doen.

Enquête evenementen

Dinsdag 7 februari 2023

Vul de enquête evenementenbeleid in en laat ons weten wat u vindt. Zo draagt u bij aan evenementenbeleid dat helemaal up-to-date is.

RSS feed van de nieuwsberichten