Save the date: Webinar 'Aan de slag met de Wkb!'

Dinsdag 6 april 2021

Vrijdag 23 april 2021 organiseert gemeente Bernheze een webinar voor bouwbedrijven en architecten over de nieuwe Wet kwaliteitsborging voor het bouwen.

Vrijdagmiddag 23 april 2021 organiseert de gemeente Bernheze in samenwerking met het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties en BouwKwaliteit Plus een online talkshow voor onze (lokale) bouwbedrijven en architecten over de nieuwe Wet kwaliteits-borging voor het bouwen. Er gaat veel veranderen met de invoering van de wet. Tijdens de-ze talkshow bespreken we leasons learned uit de onze eigen proefprojecten en geven we concrete tips en informatie, zodat ook jij aan de slag kunt met de Wkb. Houd 23 april van 14.30 tot 16.00 uur vrij in je agenda. Meer informatie volgt binnenkort.

Meer nieuws