Bezoek de Brabantse Juweeltjes voor ultieme geluksmomentjes

Dinsdag 1 juni 2021

Wie heerlijk wil ontdekken en genieten, die trekt eropuit in de regio. Onze streek staat namelijk boordevol unieke bezienswaardigheden, to-do-activiteiten en recreatieve mogelijkheden. Stuk voor stuk Brabantse Juweeltjes.

Coöperatie Brabantse Juweeltjes

De Brabantse Juweeltjes heeft reden gegeven tot de oprichting van een nieuwe coöperatie, die zich ertoe inspant dat heel Nederland kennis maakt met de regio. Gemeente Bernheze bracht diverse lokale en regionale belangenorganisaties bij elkaar in een denktank. Dit heeft geleid tot de formering van een coöperatie waaraan bezienswaardigheden, bedrijven en andere organisaties binnen het gebied kunnen deelnemen.

Stel zelf je programma samen

Op brabantsejuweeltjes.nl stel je eenvoudig je eigen programma samen voor een of meerdere dagen, een week of zelfs enkele weken. Een programma vol inspirerende Brabantse Juweeltjes, gebaseerd op individuele interesses en mogelijkheden.

Heb jij ook een Brabantse Juweeltje?

Wilt u met uw bezienswaardigheid, bedrijf of organisatie meedoen met Brabantse Juweeltjes en/of meer informatie over de mogelijkheden? Dan kunt u contact opnemen met Marie-José Lamers via info@brabantsejuweeltjes.nl.

Meer nieuws