Provincie onderzoekt koopgedrag Noord-Brabant

Woensdag 22 september 2021

De Provincie Noord-Brabant en de gemeente Bernheze zetten zich samen met winkeliers in voor aantrekkelijke dorpscentra en een compleet winkelaanbod. Om dit te kunnen versterken en verbeteren doet de Provincie een onderzoek naar waar inwoners, boodschappen doen, winkelen en hoe tevreden ze zijn over de verschillende aankooplocaties. Uw mening is hierbij van belang.

Doe mee

Begin september heeft een groot deel van de huishoudens een uitnodiging ontvangen om aan het onderzoek deel te nemen. Inwoners die geen brief hebben ontvangen, maar wel graag willen meedoen kunnen de vragenlijst invullen via www.startvragenlijst.nl/koopgedrag. Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 100 Horeca Cadeaukaarten van € 25,- verloot.

Meer informatie

Voor meer informatie over het onderzoek is er de website www.kso2021.nl. Daar staat onder andere een kort filmpje met uitleg over het onderzoek. Mailen kan naar info@kso2021.nl.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten