Voor Elkaar Pas voor Wmo-reizigers in Noordoost-Brabant

Woensdag 22 september 2021

Van 1 november 2021 tot 1 november 2023 biedt Regiotaxi Noordoost-Brabant gebruikers van het Wmo-vervoer de kans om twee jaar lang, eenvoudig en voordelig gebruik te maken van het openbaar vervoer met de Voor Elkaar Pas van Arriva.

In het eerste jaar betaald de klant hiervoor een eigen bijdrage van € 25,- in de abonnementskosten. Hiervoor kunnen zij:

  • Onbeperkt reizen met de bussen van Bravo in heel Brabant
  • Onbeperkt reizen met de bussen van Breng in en om Nijmegen
  • Onbeperkt reizen met de trein tussen Boxmeer en Nijmegen
  • Altijd iemand mee laten reizen met de begeleiderspas

Bij iedere Voor Elkaar Pas ontvangt de klant een VEP-begeleiderspas. Hierdoor krijgt men de mogelijkheid om iemand mee te nemen, zoals een familielid, vriend of buur. Het hoeft dus niet altijd dezelfde persoon te zijn. De klant kiest zelf wie of wanneer men iemand meeneemt. Dit kan zijn voor hulp tijdens de reis, of gewoon voor de gezelligheid.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten