Kerstbomeninzameling huis-aan-huis

Dinsdag 4 januari 2022

Voor het eerst dit jaar worden de kerstbomen in Bernheze huis-aan-huis ingezameld. Dit gebeurd eenmalig. De kerstbomen worden opgehaald op twee verschillende dagen. In Heesch en Nistelrode worden op zaterdag 8 januari de kerstbomen ingezameld. In Heeswijk-Dinther, Loosbroek en Vorstenbosch worden op zaterdag 15 januari de kerstbomen ingezameld. Leg de boom vóór 7.30 uur goed zichtbaar aan de openbare weg. U mag natuurlijk ook uw kerstboom zelf gratis inleveren bij een van de groendepots.

In het buitengebied worden de kerstbomen niet ingezameld, bewoners van het buitengebied kunnen hun kerstbomen gratis inleveren op de groendepots in Heeswijk-Dinther (Lariestraat 25) of Nistelrode (Berghemseweg 13).

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten