Digitale zitting van het Centraal Stembureau op 4 februari

Woensdag 26 januari 2022

Op vrijdag 4 februari 2022 om 10.00 uur beoordeelt het Centraal Stembureau in een openbare zitting de geldigheid van de kandidatenlijsten, de handhaving van de kandidaten, de handhaving van de geplaatste aanduiding en het nummeren van de kandidatenlijsten.
Deze zitting is rechtstreeks te volgen via een livestream.

Wilt u deelnemen omdat u mogelijk een bezwaar wilt indienen? Stuur dan een mail naar verkiezingen@bernheze.org met als onderwerp ‘CS’. U ontvangt vervolgens een uitnodiging om via Zoom de openbare zitting online bij te wonen.

Meer weten?

Wilt u alles lezen over de gemeenteraadsverkiezingen 2022? Bekijk de speciale verkiezingen pagina's. Heeft u andere vragen? Dan kunt u contact opnemen via de mail: verkiezingen@bernheze.org.

Meer nieuws

RSS feed van de nieuwsberichten